Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Fife, Scotland.
    Age
    59
    Posts
    1,194
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    20

    are you having problems with the site

    1. Site access problems and fix methods, troubleshooting guide
    Sometimes members may get messages like "security token was missing" or other glitches with our site software, your PC/Mac, or your internet connection.
    Fundamentally the cause of most problems is usually corrupt data in the cache/cookies or your site session.
    The following process will fix 99% of these issues.
    1. Logout of refrigeration-engineer.com
    2. Clear your cache
    3. Delete any AP cookies (or all cookies)
    4. Close the browser
    5. Open the browser
    6. Login to AP
    It sounds like black magic - and it is to a point - but this process should sort most problems.
    This process also applies to issues with other sites.
    If the above process does not solve your problem you may wish to try the following additional steps:
    9. Shutdown your PC/Mac
    10. Restart your router/modem
    11. Restart your PC/Mac
    In addition to the above you may find that browser plugins and extensions can cause issues.
    Try temporarily disabling plugins to see if things improve.
    Also ensure you have the latest version of your browser installed.
    1. A few other things that can help.
    1. http://www.piriform.com/ccleaner Ccleaner is a good way to clear the cache
    2. Security settings.
    Settings, especially in IE, can be set too high and if you don't allow cookies from www.refrigeration-engineer.com the site may have issues.
    3. If you use NoScript or similar plugins in Firefox you may have issues as the site does use Javascript
    <img src=http://www.refrigeration-engineer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=1&dateline=1296159097 border=0 alt= />

  2. #2
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Fife, Scotland.
    Age
    59
    Posts
    1,194
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    20

    Re: are you having problems with the site

    As the site has now been moved to a new server and has been upgraded, this woul;d be a fine time for those having issues with the site to read the above.
    <img src=http://www.refrigeration-engineer.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=1&dateline=1296159097 border=0 alt= />

Similar Threads

  1. york chiller problems
    By jase in space in forum Trouble Shooting
    Replies: 11
    Last Post: 02-02-2011, 07:56 PM
  2. CAREL pRACK Australia Problems
    By Chillr12 in forum Commercial
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2010, 08:42 AM
  3. Carrier 30XA Liquid chiller Problems
    By Ed Burris in forum Commercial
    Replies: 7
    Last Post: 13-08-2010, 08:12 PM
  4. white goods web site
    By ksvinod in forum Computers & the Internet
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2005, 08:24 PM
  5. Oil return problems
    By Peter_1 in forum Industrial
    Replies: 37
    Last Post: 23-08-2004, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •