PDA

View Full Version : 'Back'' Button Not Working







Tayters
27-09-2013, 08:49 AM
So I mooch through a few posts, decide to click the back button to look at the previou post i just had up but nothing changes. Click again but no joy. Click to get the browsing history up and there are a load of adverts there which is why this is happening.

Sometimes it works, sometimes it doesn't can't see any real pattern to it. Is there any way of stopping this from happening?
Was using internet Explorer 9 if that makes a difference.

Here's a screenshot to help explain.

10797
Cheers,
Andy.

Grizzly
27-09-2013, 09:04 AM
Same here Andy.
I have not been able to use the back button, probably since the guys started reporting other issues last week.
I have opened your post to reply and now cannot navigate back to the previous page.
I thought it was just me.
So now I will have to.log off and back on to read the new posts list.
Grizzly

joe-ice
27-09-2013, 10:01 AM
Same here if i look at the list of pages shown as visited theres 3 funny looking ad pages but i have these type of things blocked so probably why wont go back.One of them is googleleads is this malware.If your using ie their should be a down button beside the back button and you can click on it and just pick the page you were on

install monkey
27-09-2013, 07:29 PM
http://www.refrigeration-engineer.com/forums/images/avatars/noavatar.gif (http://www.refrigeration-engineer.com/forums/member.php?69582-rjsinoz)rjsinoz (http://www.refrigeration-engineer.com/forums/member.php?69582-rjsinoz)
http://www.refrigeration-engineer.com/forums/images/re2011/statusicon/user-offline.pngregular poster