PDA

View Full Version : Bitzer Varispeed Connection







THE DUDE
14-09-2013, 08:19 PM
Good afternoon all
Dose anyone know if I can hook up a laptop directly to a Varispeed with a Cat 5 cable?
I have the BEST softwear, Bitzer had a Coverter Cable to connect directly, which I do not have.
Thank you, Any information is appreciated.

Kapter
18-09-2013, 06:31 PM
Good day,

I hope Bitzer KT-210-2 will help You on this issue.

Regards,

THE DUDE
18-09-2013, 08:05 PM
Kapter
Thanks for the reply. I have feeling I am going to have to change a Compressor because of a programing error. Most of the Inverter paramaters are hidden, making troubleshooting difficult. I had the identical problem on a identical system a month ago. Something about replacing a Compressor because of Programing error bothers me!:(

THE DUDE
18-09-2013, 08:06 PM
.....But when I eventulay do get it running, they do work great:o

Kapter
18-09-2013, 09:01 PM
Then, good luck!