PDA

View Full Version : Compressor rack for MT and LT







kaelte_technik
10-10-2011, 08:58 AM
Hello everybody,


Will it be possible to use only one rack for MT and LT application?


Regards,


Kaelte

HVACRAU
11-10-2011, 04:08 AM
Yes. Rack with satellite compressor. Here is a search result from google.
http://www.bizlink.com/HPAC_articles/March2007/306.pdf

(http://www.bizlink.com/HPAC_articles/March2007/306.pdf)