PDA

View Full Version : Problem acessing page







nike123
09-02-2011, 11:05 PM
When ever I try to go to this page:
http://www.refrigeration-engineer.com/
I get this message:


nike123, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

That is happening after new forum look is taken place. What is the cause?

WebRam
09-02-2011, 11:09 PM
you have a problem accessing www . refrigeration-engineer . com ?

mikeref
09-02-2011, 11:13 PM
Hey nike123, i get the same message, but just bypass it and go to forums.

monkey spanners
09-02-2011, 11:22 PM
I was getting that message too when i signed in, have now just bookmarked home page :cool:

nike123
09-02-2011, 11:25 PM
I access forum normally but I get that message every time when i go to forum from my bookmark (www . refrigeration-engineer . com/). I use Opera 11 browser!

http://i52.tinypic.com/1zn94xw.jpg

WebRam
09-02-2011, 11:42 PM
try creating a new bookmark Nike, that might help

Josip
09-02-2011, 11:49 PM
Hi, all :)

The same was with me .... then I click on Home next to Log Out ... and then bookmark that page ...

If I use old bookmark it is always the same .... with this new one have no problem ...

BTW ...under "Quick Links" cannot see View Site Leaders ... blank page ...


Best regards, Josip :)

nike123
09-02-2011, 11:50 PM
I made this bookmark and it works OK and without message:
http://www.refrigeration-engineer.com/forums/forum.php

When from that site (or any other) I go to home page (icon with house symbol), I get again same message.
http://i55.tinypic.com/bgoa4y.jpg

mikeref
09-02-2011, 11:58 PM
Nike, at least you get a colour page, i get black/white with blue section titles and very slow connections.

Josip
10-02-2011, 12:12 AM
Hi, Nike 123 :)

I used Home link within message next to Log Out ... then open new page and bookmark that one ... now is OK



Josip, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Log Out HomeBest regards, Josip :)

Magoo
10-02-2011, 02:05 AM
Hi WebRam.
you are doing a great job, well done.
I have a problem logging in, the login setup is masked by page boarder.
cheers Ta
magoo

paul_h
18-02-2011, 01:31 PM
I made this bookmark and it works OK and without message:
http://www.refrigeration-engineer.com/forums/forum.php

When from that site (or any other) I go to home page (icon with house symbol), I get again same message.
http://i55.tinypic.com/bgoa4y.jpg
Yeah the old forums page was www.refrigeration-engineer.com/forums and that doesn't work anymore, I got the same error from my old bookmark.
As said above, its now www.refrigeration-engineer.com/forums/forum so an added folder a level lower down on the server you have to get too for public access, hence the lacking permissions error when you try to access the parent folder where the old forums were.

edit: Whelp, used to be, seems changes have been made by webram, www.refrigeration-engineer.com/forums leads to home page now and no errors, still have to go to www.refrigeration-engineer.com/forums/forum for direct link to forums.