PDA

View Full Version : Gree KFR-60G/A10







Temprite
14-06-2005, 09:40 AM
Hello all

Does anybody know why the indoor unit of the above high wall split would be emmiting a constant beeping noise about twice a second.

Unit does not operate at all. As soon as the isolator is turned on the unit starts beeping but does nothing else.

From the limited support I could get on this unit, the seemed to think that it was a problem with the indoor ambient thermistor or indoor coil thermistor.

When I arrived at the job I discovered that my meter was malfunctioning so I couldnt check the thermistors, but I had a new PCB complete with thermistors that they had sent to me. Changing this did nothing for the problem.

Thanks in advance.

Stuart
14-06-2005, 12:05 PM
Sounds to me like there may be a problem with the interconnects.

Try checking these.

May solve the problem.

haven't had the pleasure of working on a gree as yet. :D

willywoe
14-06-2005, 03:12 PM
Hi,


we have installed a few Gree units, but have not suffered this problem.


I could only find this:- www.kievclimate.com/support/files/gree_fy.pdf which may help.

chillin out
14-06-2005, 08:44 PM
Hi Temprite

Try this http://gree-air.ru/support/tech_doc/feng_yun.pdf
page 40

Temprite
15-06-2005, 09:59 PM
Thanks for the comments all.

Thanks for that chillin.Sounds like that is the same document that the information about the thermistors was sourced from.

I fixed my meter last night,will be heading back there soon.

Strangely enough no one else is climbing over me to do this job. :)