PDA

View Full Version : For and internet specialist







Bob45
21-02-2005, 06:48 AM
Hi,

I have a problem with the connection to this web site. 3 time out of 4 i get a blank page cannot connect to server.

I know that this site is connected on server "NS2.ENTA.NET" and is probably located in UK.

I can't connect to ramsnation.net either

If I run "tracert" on my computer it goes true a server named "telford.enta.net" and from there I'm getting timed out all the time and it is the same for both site.

If someone knows what I can do about this it would be appreciated.

By the way it is the second time that I type this message because of that fff.... problem..

I like this site but can't work this way.. Have to find a solution somehow.

Thanks


This is my 3rd try and half an hour later .

WebRam
21-02-2005, 08:47 AM
Hi,

I have a problem with the connection to this web site. 3 time out of 4 i get a blank page cannot connect to server.

I know that this site is connected on server "NS2.ENTA.NET" and is probably located in UK.

I can't connect to ramsnation.net either

If I run "tracert" on my computer it goes true a server named "telford.enta.net" and from there I'm getting timed out all the time and it is the same for both site.

If someone knows what I can do about this it would be appreciated.

By the way it is the second time that I type this message because of that fff.... problem..

I like this site but can't work this way.. Have to find a solution somehow.

Thanks


This is my 3rd try and half an hour later .

OK,

first if you try to connect to ramnation.net it does not exist ..... try www.ramsnation.com or www.clanram.com (same site)

second. Some ISP's dont allow some UK connections. Dont ask me why but they dont.

third. have you tried a different computer?

Bob45
21-02-2005, 03:05 PM
Hi Ram,

Sorry I did try ramsnation.com and just tried clamran.com , clamran.com just worked but very slow to connect but I'm working with a high speed connection.

Just ask one of my friend which as a different internet provider which is high speed to and the problem seem to be less apparent. But with "tracert" he still get timed out at telford-enta.net.

I think I'll just change supplier to fix that problem.

Thanks

WebRam
21-02-2005, 07:20 PM
cool, let me know how you get on.

The clanram site has a huge number of US members and they use it just fine.

andrewuk
21-02-2005, 11:27 PM
try cleaning out your internet cache and tempory files and history .

Bob45
22-02-2005, 02:08 AM
Sorry Andre

But already tried that yesterday didn't do any good. I just think it's the service provider problem in a way. When I try to connect my provider goes true there server in Montreal, Quebec, Canada to a server in Toronto, Ontario, Canada to a server in NY, US then to a server in UK. Where my friend that as less problem goes true a server of Telus in Montreal then to Chicago US then to London England. then to the UK I think that is the problem.

Nothing can do about it I think

Thanks any way